28 Haziran 2009

License to Wed (2007)

Türkçe Adı: Çık Aramızdan
Tür: Komedi / Romantik
Yönetmen: Ken Kwapis
Süre: 91 dakika
Oyuncular: Robin Williams, Mandy Moore, John Krasinski, Eric Christian Olsen, Christine Taylor, Josh Flitter, DeRay Davis, Peter Strauss, Grace Zabriskie, Roxanne Hart, Mindy Kaling, Angela Kinsey, Rachael Haris, Brian Baumgartner, Jess Rosenthal
Ben Murphy (John Krasinski) ve Sadie Jones (Mandy Moore), tanışmalarının ardından kısa sürede birbirlerine aşık olurlar.

Sadie, anne ve babasının 30. yıl dönümü kutlamasına, sevgilisi Ben’i de davet eder. Ben, aynı gün aile fertleri içinde Sadie’ye evlenme teklifinde bulunacaktır.

Ben, evlilik için Karayip Adalarını düşünür. Fakat Sadie’nin hayalinde, aile kilisesi olan Saint Augustine Kilisesi’nde evlenmek vardır. Sadie’nin kararı baskın çıkınca, tarih belirlemek üzere kiliseden gün almaya giderler. Fakat kilisenin rahibi Frank (Robin Williams), ilginç biridir. Onlara düğün için gün verir ama düzenlediği evlilik hazırlık kurslarına katılmalarını şart koşar.

Evlilik hazırlık kursunu tamamlamak, Rahip Frank’ın varlığında hiç de kolay olmayacaktır.

Romantik komedinin içinde Robin Williams gibi bir usta oyuncuya yer verilince, izlemek daha keyifli oluyor. Güzel vakit geçirmek için uygun bir seçim olacaktır.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder