05 Temmuz 2010

Remember Me (2010)

Türkçe Adı: Beni Unutma
Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: Allen Coulter
Süre: 113 dakika
Oyuncular: Emilie de Ravin, Robert Pattinson, Caitlyn Rund, Moisés Acevedo, Noel Rodriguez, Kevin P. McCarthy, Chris Cooper, Athena Currey, Lena Olin, Gregory Jbara, Ruby Jerins, Pierce Brosnan, Angela Pietropinto, Tate Ellington, David Deblinger
Yıl 1991, Brooklyn, New York. Ally Craig ve annesi, metro istasyonunda iki gaspçının saldırısına uğrar. Kadın, bu saldırıda çocuğunun gözleri önünde vurularak hayatını kaybeder. Bundan sonra küçük Ally’e, dedektif babası bakacaktır.

Aradan 10 yıl geçmiştir. Anne ve babası ayrı yaşayan Tyler Hawkins’in (Robert Pattinson) kardeşi Michael, intihar etmiştir. Resme yetenekli küçük kız kardeşinde ise, baba ilgisizliğinden dolayı psikolojik sorunlar başlamıştır. Tyler ise, sürekli alkol alıp başını belaya sokmaktadır.

Ally Craig (Emilie de Ravin) ve Tyler Hawkins, alevlenmeye başlayan aşklarıyla beraber, hayatlarındaki derin boşluğu doldurmaya çalışacaktır. Çünkü içine kapanık bu iki kişiyi birbirlerinden daha iyi anlayan başka kimse yoktur.

Dramın ağır bastığı filmde aşk, ikinci planda kalıyor. Geçmişle gelecek arasında çok fazla bağlantı kurmak mümkün değil. İki ayrı depresif genç ve onların kaybettiği mutluluklarını yakalama öyküleri. Lost dizisi ve Twilight serilerinden çıkış yakalayan iki oyuncu, Remember Me’de bir araya geliyor. İzlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Ben izledim filmi.Aşkı geçmişleri travma dolu iki genç insanın gözlerinden güzel anlatmış.Sadece sonunda bağlandığı olay çok oturmamış gibi geldi.Ama seyredecekler vardır anlatmayayım.Baş rollerdeki iki oyuncu da iyi oynamış.Duygusal film sevenler gidebilir bence.

    YanıtlaSil