20 Eylül 2010

The Expendables (2010)

Türkçe Adı: Cehennem Melekleri
Tür: Aksiyon / Macera / Gerilim
Yönetmen: Sylvester Stallone
Süre: 103 dakika
Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, David Zayas, Giselle Itié, Charisma Carpenter, Gary Daniels, Terry Crews, Mickey Rourke, Amin Joseph, Senyo Amoaku, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
“Cehennem Melekleri”, imkânsız görünen birçok kanlı olayın üstesinden gelmeyi başaran, cesaretli ve güçlü adamlardan oluşan bir grup paralı askerdir. Kendini Bay Kilise (Bruce Willis) adıyla tanıtan müşterileri, Vilena Adası’nda hükümete el koyan General Garza’nın ölmesini istemektedir. Ekibin başındaki Barney Ross (Sylvester Stallone), uyuşturucu kullanan ve fazla agresif askeri Gunner Jensen’i (Dolph Lundgren) görevden eleyerek, Lee Christmas’la (Jason Statham) birlikte adaya keşfe gidecek ve işin yapılabilirliğini kontrol edecektir. Fakat görevle ilgili düşünceleri adaya gittiklerinde, bambaşka bir hal alacak.

Sert adam kadrosunu fazlasıyla geniş tutan film, baştan sona aksiyon dolu. Rambo ve Rock serileriyle izleyicinin gönlünde taht kurmuş Sylvester Stallone, bu sefer kendi yazdığı ve yönettiği yapımda eski günlerine geri dönüyor. The Expendables, bir grup Rambo olarak tanımlanabilir. Hareketli filmleri sevenler kaçırmasın.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder