19 Eylül 2010

The Joneses (2009)

Türkçe Adı: Örnek Aile
Tür: Komedi / Dram / Romantik
Yönetmen: Derrick Borte
Süre: 96 dakika
Oyuncular: David Duchovny, Demi Moore, Amber Heard, Ben Hollingsworth, Gary Cole, Glenne Headly, Lauren Hutton, Chris Williams, Christine Evangelista, Robert Pralgo, Tiffany Morgan, Joe Narciso, Ric Reitz, L. Warren Young, Hayes Mercure
Jones ailesi; mutlu hayatları, sağlıklı görünümleri ve havalı tavırlarıyla, yeni evlerine taşındıkları ilk günden itibaren, çevresindeki zengin komşularının dikkatini çeker. En büyüğünden en küçüğüne kadar herkes, onların hayranı ve takipçisidir. Üstelik Jones ailesi, yediklerinden içtiklerine, yaşam tarzlarından iç dünyalarına kadar her şeyi paylaşmaktadır. Hal böyle olunca çevresindekiler onların yaptıklarını taklit edecek, Jones ailesi bundan büyük mutluluk duyacaktır. Peki ama bu kadar para, bu kadar kusursuz görüntü ve lüks hayat, nasıl mümkün oluyor? Jones ailesi nereden geliyor?

The Joneses, satışta gelebilecek son nokta. Eğlenceli ve sahte yaşam seyirciye izletilirken, yaşam kalitesiyle birlikte üreticilerin ve satış kanallarının aradıkları tüketici kitlesini de muhteşem açıklıyor. Abartılı olduğunu düşünecek, fakat yine de hak vereceksiniz.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. Güzel film..
    İyi noktalara değiniyor..
    Ama kalıcı iz bırakmaz yine de..
    David Duchovny izlenir..

    YanıtlaSil