26 Kasım 2010

Under the Mountain (2009)

Tür: Macera / Dram / Fantastik
Yönetmen: Jonathan King
Süre: 91 dakika
Oyuncular: Tom Cameron, Matthew Chamberlain, Oliver Driver, Matt Gillanders, Bruce Hopkins, Toi Iti, Bill Johnson, Nathaniel Lees, Sophie McBride, Chelsea McEwan-Miller, Colin Moy, Sam Neill, Gareth Reeves, Michaela Rooney, Madeleine Sami, David Weatherley
Başlangıç: 1879 yılı, Yeni Zelanda’nın Rangitoto Adası’nda, Bay Jones (Sam Neill) ve ikiz kardeşler, ormanın içinde bir canavarla mücadele etmektedir. İkizlerden biri ele geçirilince, diğer yardım ister…

Kazada annelerinin öldüğü haberini alan ikiz kardeşler Theo (Tom Cameron) ve Rachel (Sophie McBride), Auckland’deki akrabalarının yanına gider. Volkanik Pupuke Gölü’nün kenarında bulunan ev, harika bir doğa manzarasına sahiptir. Tek ürkütücü yanı, karşı komşuları Bay Wilberforce (Oliver Driver) ve onun harabeye dönmüş evidir. İçten çok güçlü bir bağa sahip Theo ve Rachel, kuzenleri Ricky’le (Leon Wadham) beraber volkanik dağlarla çevrili bölgeyi dolaşırken, Theo’nun aklı, garip yüzlü Bay Wilberforce’un evine takılır. Acaba o sevimsiz evde neler olabilir?

Yeni Zelanda’daki Auckland şehrinin harika doğal güzelliklerini izleyiciye tanıtan Under the Mountain, fantastik bir maceradır.

Emre Türker

Picture: impawards

1 yorum:

  1. kızım geçtiğimiz hafta izledi bu filmi, söylediğine göre çok başarılı değilmiş :)) 10 yaşındaki bir çocuğun görüşüdür efendim :)

    YanıtlaSil