31 Aralık 2010

Date Night (2010)

Türkçe Adı: Çılgın Bir Gece
Tür: Komedi / Polisiye / Romantik
Yönetmen: Shawn Levy
Süre: 88 dakika (Kesintisiz 101 dakika)
Oyuncular: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg, Taraji P. Henson, Jimmi Simpson, Common, William Fichtner, Leighton Meester, J.B. Smoove, Kristen Wiig, Mark Ruffalo, James Franco, Mila Kunis, Bill Burr, Jonathan Morgan Heit, Savannah Paige Rae, Nick Kroll, Olivia Munn, Gal Gadot, Lauren Weedman
İki çocuklu Phil (Steve Carell) ve Claire Foster (Tina Fey) çifti, monoton giden yaşam tarzından rahatsızdır. Anı durumu yaşayan arkadaşları ayrılma kararı alınca, bir şeyler yapma arayışına girerler. Eski günleri yakalamak adına kendilerine çeki düzen verip, şehir merkezinde baş başa bir akşam yemeğinde anlaşırlar. Önceden rezervasyon yaptırmadıkları lüks restoranda yer bulamayınca, başka birine ayrılmış masada oturacaklar, fakat bu onlara pahalıya mal olacaktır.

Farklılık arayışında bir çift, kendilerine vakit ayırmak için çabalıyor. Sıradan düzeni hareketlendirme çabaları, akıl almaz bir hale dönüşüyor. Beklenti içinde olmadan izlenebilir.

Emre Türker

3 yorum:

  1. ahuhahaua izlemiştim ve böyle bir manyak çift olamaz diye düşünüyorum :P auahuhauaha! bak o anki moda girdim bir anda..

    Mutlu oldum.. Mutlu yıllar!

    YanıtlaSil