22 Ocak 2011

The Switch (2010)

Tür: Romantik / Komedi / Dram
Yönetmen: Josh Gordon, Will Speck
Süre: 101 dakika
Oyuncular: Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Todd Louiso, Scott Elrod, Patrick Wilson, Rebecca Naomi Jones, Kelli Barrett, Jeremy J. Mohler, Will Swenson, Edward James Hyland, Caroline Dhavernas, Brian Podnos, Thomas Robinson
Hayalindeki adamı bulamayan Kassie Larson (Jennifer Aniston), yapay yollardan bebek sahibi olmaya karar verir. En yakın arkadaşı ve sırdaşı Wally Mars (Jason Bateman) Kassie’nin bu kararından hiç hoşlanmayacaktır. Üstelik sperm seçmesi için de kendisinden yardım istemiştir. Oysa Wally, Kassie’e karşı dostluktan çok daha öte duygular beslemektedir.

Yapay yöntemle seçtiği sperm sahibi erkeği tanıyamayacağını anlayan Kassie, aradığı özelliklere yakın Roland’ı (Patrick Wilson), stresini atmak üzere düzenlediği partiye çağırır. O akşam partide sarhoş olan Wally, Roland’ın spermleri yok edip yerine kendininkini koyacak ama gün sonunda hiçbir şey hatırlamayacaktır.

Klasik romantik komedilerden biri. Orta yaşlı bir kadının, çocuk sahip olmak için hamle yapması ve arada gizli kalmış bir aşkın alevlenmesi ele alınmış. Keyifle izlenebilir.

Emre Türker

Picture: impawards

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder