09 Ağustos 2013

Hansel and Gretel: Witch Hunters (2013)

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
Tür: Aksiyon / Fantastik / Korku
Yönetmen: Tommy Wirkola
Süre: 88 dakika
Oyuncular: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala, Derek Mears, Ingrid Bolsø Berdal, Joanna Kulig, Thomas Mann, Peter Stormare, Bjørn Sundquist, Rainer Bock, Thomas Scharff, Kathrin Kühnel

Bir cadı masalının efsanevi isimlerini cadı avcılarına dönüştüren film, bol aksiyon ve bol kanlı sahneler içeriyor. Silah tasarımları dikkat çekici. Konu açısından çok fazla beklentide bulunmayın.

Konusu şöyle: Hansel (Jeremy Renner) ve Gretel (Gemma Arterton), babası tarafından bir gece vakti ormana bırakılır. Babası onlara sessiz kalmalarını söyleyerek yanlarından uzaklaşır. 2 kardeş güneşin doğmasıyla birlikte, kendilerini şekerden yapılmış bir evin yakınında bulurlar. Yardım istemek için içeriye girdiklerinde, bir cadıyla karşılaşacaklardır.

Buraya kadar her şey masaldaki gibi. Kendilerini pişirmek isteyen cadıyı, kendi kazanına düşüren iki kardeşin kaderi, cadılarla birlikte yazılacaktır. Artık onların işi, cadı avlamak ve insanları korumaktır. Birer yetişkin olduklarında ise, çocukların cadılar tarafından kaçırılmalarıyla ilgili olarak, küçük bir yerleşim bölgesinde görev alacak ve bu görev onları başladıkları noktaya geri getirecektir.

Van Helsing (2004) ve Solomon Kane (2009) havasında geçen bir yapım. Canavarlar, cadılar, devler, vampirler vs. ve onları avlayan kahramanlar. Size anlık keyif yaşatıyorlar, tabi türünden hoşlanıyorsanız.

Emre Türker

Picture: impawards



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder